Menu
EUR
De nieuwste zomertrends op een rijtje.

De nieuwste zomertrends op een rijtje.

Door: Gudrun Blancquaert Reacties: 0

Dit jaar zijn er weer veel verschillende trends aanwezig; er zijn nieuwe trends, er zijn oude trends die terugkeren en dan heb je nog trends van vorig seizoen die nu ook gewoon nog in zijn. 

Voor we over gaan naar de trends van deze zomer is het belangrijk om te weten dat je een aantal basic stuks in je kast moet hebben. Die basic stuks zijn de basis van je outfit, hier kan je op verder bouwen en ze zijn makkelijk met alles te combineren. 

De trends van deze zomer zijn zeer uiteenlopend, we hebben de minimalistische collecties en dan de collecties met vele kleuren en prints. Wat wel opvalt is dat de focus ligt op je kledij zowel chic als casual dragen. De bedoeling is dus dat je een dezelfde outfit zowel met een sneaker als met een pump kan dragen, zo ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. 

De voornaamste kleuren van dit seizoen zijn: nude tinten en violet; daarnaast hebben we ook nog de fluo kleuren, deze worden vooral gebruikt om accenten te leggen. 

Prints zijn deze zomer ook weer overal te vinden en dan hebben we het vooral over rokjes en kleedjes met bloemenprint. Met een bloemenprint willen we vooral de romantische look creëren en de warmte tot 's avonds erin houden. 

We hebben er ook een aantal musthave stukken uitgehaald voor jullie. Lange kleedjes en cardigans zijn helemaal in deze zomer, probeer zeker ook de combinatie eens van de twee. Ook de business look is aanwezig deze zomer, heb jij de volledige outfit al? 

Ten slotte zijn er nog de comebacks; streepjes, stippen en flaired pants zijn weer helemaal terug van weggeweest. 

Get ready for the summer with us 

Gudrun

     

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »