Menu
EUR
Get to know "Lee and me"

Get to know "Lee and me"

Door: Kelly De Vos Reacties: 0

Get to know "Lee and me"
Lee and me is fun, wild and free! ✌?​

Lee and me is een Belgisch modemerk dat je een assortiment aan must-haves biedt maar ook opvallende en trendy kledij. Lee and me brengen dus geen typische collecties op de markt, ze zijn uniek. Hun knitwear en kledij bevat in de zomer steeds veel kleuren en verschillende prints.

Lee and me heeft dit seizoen veel kleurrijke kleedjes en rokken met verschillende motieven. Zo hebben ze verschillende rokken en kleedjes met bloemenprints. Ben jij een pastelliefhebber? Dan heeft Lee and me enkele prachtige examplaren voor jou. Voor wie het iets neutraler wil, heeft Lee and me enkele shirtdresses in roze en blauwe tinten.

Draag jij graag een pull of gilet? Dan is Lee and me het merk voor jou. Met hun knitwear hebben ze enkele prachtige examplaren in hun collectie. De Bo Paradise pulls en gilets zijn super comfy en dus echte aanraders!

Denk je dat Lee and me iets voor jou is? Kom gerust langs in onze boetiek. Ben jij niet uit Merelbeke (Gent) en omstreken? Geen probleem, Lee and me is ook op onze webshop terug te vinden!

“Stand out in the crowd, don’t follow the trends, but be the trends” – Lee and meReacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »