Menu
EUR
Let's talk about March23!

Let's talk about March23!

Door: Kelly De Vos Reacties: 0

Let's talk about March23!
“Give a girl the right shoes and she can conquer the world” – Marilyn Monroe

Schoenen geven de final touch aan je outfit. Maar heb jij het soms ook moeilijk om de perfect schoen te vinden? Wij maken jou leven graag een beetje makkelijker door March23 aan jou voor te stellen.

Meet March23 een Belgisch, eigentijds schoenenmerk die zijn naam ontleent aan zijn geboortedatum, 23 maart 2012. Ze proberen de perfecte balans te vinden tussen stijlvolle, betaalbare en comfortabele schoenen. Elke schoen van March23 is gemaakt met passie en liefde.

Op zoek naar een pump? Een slipper? Een sneaker? Of een muiltje? March23 heeft van alles te bieden. Iedere schoen geeft onze voeten een eigentijdse en elegante look. Daarnaast wordt er alleen maar gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle materialen zoals suede, leer, nubuck… en dit in verschillende kleuren en patronen.

March23 heeft voor iedereen wat wils. Zo hebben we de Lavina-schoen, een elegante schoen die een sexy-vibe geeft aan je voeten. Verkies jij een platte schoen? Dan is de York slipper perfect voor jou! Deze slipper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is ideaal voor een zomerse dag!  

Krijg jij net als ons niet genoeg van March23? Of wil je de volledige collectie ontdekken? Kom gerust langs in onze boetiek. Ben jij niet uit Merelbeke (Gent) en omstreken? Geen paniek, alle March23 schoenen zijn ook terug te vinden in onze webshop!

Life is short, buy the shoes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »