Menu
EUR
Wie is Laurence Delvallez?

Wie is Laurence Delvallez?

Door: Kelly De Vos Reacties: 0

Wie is Laurence Delvallez?

Laurence Delvallez is een Belgische juwelenontwerpster, die een juwelencollectie uitbrengt onder haar naam. Laurence was al van jongs af aan gefascineerd door kleuren, mode, materialen en kunst. In Antwerpen leerde ze meer over alle aspecten van het juweel. Hierdoor ontdekt ze de passie voor juwelen en het ontwerpen ervan.

Collecties

Elke collectie die Laurence ontwerpt bestaat uit twee thema's. Deze zijn altijd geïnspireerd op drie muzes met een  uitgesproken stijl en persoonlijkheid. Zowel vrouwelijkheid en elegantie als de huidige trends staan centraal.

Juwelen geven iemand zelfzekerheid, stijl, vrouwelijkheid en een bepaalde energie. Het grootste compliment voor haar, is het zien van vrouwen die haar creaties dragen. Deze vrouwen maken een statement over wie ze zijn en waar ze voor staan.

Laurence gelooft dat statement-sieraden een verschil kunnen maken. Door te experimenteren met kleuren, texturen en vormen probeert ze haar filosofie zo goed mogelijk te verwezenlijken. De juwelen van Laurence Delvallez worden met de hand gemaakt in haar atelier in België. Ze zijn anti-allergisch en nikkelvrij. De basis van de juwelen is zilver en verguld met 18k goud.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »